Bettina

Bettina

Bettina Holm
Degnevænget 11

6862 Tistrup
Tlf: 21 25 29 05

Jeg er meget omsorgsfuld og vil gøre alt for at børnene skal føle sig trygge i mit nærvær. Er stille og rolig og har en positiv indstilling til tingene. Jeg er til at snakke med og vil gøre mit for at have et godt samarbejde med børnenes forældre, da det er vigtigt at det fungerer optimalt.


Jeg er utrolig glad for mit job som dagplejer. At arbejde med børn er det helt rigtige for mig. Finder det enormt spændende at lære fra mig. At se børnene, som med stor interesse, suger det hele til sig. Jeg syntes det er spændende at være med til at støtte og udvikle børnene. Gør rigtigt meget ud af at alt det de kan selv skal de selv. Hjælpe dem til at kunne hjælpe sig selv og få en god start når de skal videre fra mig. Lære dem sociale færdigheder som f.eks. at der skal være plads til alle og være gode ved hinanden.


Jeg gør også meget ud af at vi er ude i al slags vejr og får en masse natur oplevelser, som bl.a. at hoppe i vandpytter og kigge efter små dyr i skovbunden. Derudover finder jeg det vigtigt at stimulere børnenes sproglige, motoriske og kreative kompetencer i løbet af deres dag og tid i dagplejen. Vi danser, synger, bygger, tæller og leger dagen væk. Hygger med at bage og læse i bøger. Vi hjælper hinanden med at rydde op og dække bord, når vi skal spise. Årstiderne følger vi ved klippe klistre diverse pynt de kan få med hjem til mor og far.


Jeg kan blandt meget andet tilbyde faste rammer og en masse kærlighed til mine dagplejebørn. Selv min egen lille familie nyder at have de små størrelser i huset og syntes det bl.a. er enormt hyggeligt at der bliver uddelt krammer inden de skal hjem sammen med mor og far. I hverdagene fungerer vi sammen som en større dejlig ”familie”, hvor der er plads til os alle.


Jeg har været fast ansat siden d.1. september 2018 (Vikar i TIPPO 3 mdr. inden fastansættelse) Jeg bor på Degnevænget 11 i Tistrup, sammen med mine to børn (Nikolai og Mathilde) og min mand Dennis.


Du er altid velkommen til at komme på besøg og dermed få et indtryk af, hvem jeg er og hvordan dagligdagen forløber hos mig.


Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 6.30 - 16.15, Fredag kl. 6.30 - 15.30.