Maj-Britt

Maj-Britt

Maj-Britt Knudsen

Søparken 19

6862 Tistrup

Tlf: 81 61 83 18


Jeg er en meget omsorgsfuld, kærlig og tålmodig person.

 

Jeg er rigtig glad for mit job som dagplejemor. Det er vigtigt for mig at være der for børnene og kunne hjælpe dem til at være sociale og hensynsfulde overfor hinanden. Vi har fokus på at udvikle det motoriske, sproglige og sanselige, så børene er helt klar til at komme afsted i børnehave når tiden kommer dertil. Jeg vurderer altid fra dag til dag, hvordan børnene har det og planlægger min dag ud fra dette.

 

Jeg bruger ofte naturen og vi er ude i alt slags vejr. Det er vigtigt at børene kommer med udenfor, både for at opleve naturen, de forskellige årstider og hvad ellers naturen kan byde på. Jeg bor tæt på skoven, søen og Tistrup Byskov(Legeplads) som jeg og børnene flittigt bruger.

 

Vi bruger også tid indenfor på at være kreative, læse en bog, bygge med legoklodser, lægge puslespil osv.

 

Som dagplejemor er det vigtigt for mig at jeg har en rigtig god og åben dialog med forældrene, så de med ro i sindet, trygt kan overlade deres børn i min varetægt.

 

Jeg har været en del af TIPPO siden 1 marts 2021 og er en frisk ung dame fra 1981. Jeg bor sammen med min mand Henrik og vores to piger Astrid og Freja. Vi bor for enden af en lukket Villavej i Tistrup, hvor der er meget begrænset trafik.

 

Du er altid velkommen til at komme på besøg og dermed få et indtryk af, hvem jeg er og hvordan dagligdagen forløber hos mig. 


Åbningstider: mandag - torsdag, kl. 6.30 – kl. 16.15 og fredag kl. 6.30 – kl. 15.30.