Metha

Metha

Metha Clausen

Hesseldalvej 5

Hodde

6862 Tistrup

Tlf: 27 73 51 94

Jeg er kærlig, tålmodig og opmærksom.

Tryghed, nærvær og fordybelse er nøgleord for min hverdag med dit barn. Det er vigtigt for mig at tage udgangspunkt i børnene og udfordre dem, der hvor de er.

Jeg holder af, at lade naturen inspirere til gode oplevelser, som at hoppe i vandpytter, finde smådyr, madpakketur og besøg i skoven. Vi har hver dag mulighed for at komme ud og opleve naturen, da vi er omgivet af den og har skoven som nabo. Hver dag hjælper børnene med at fodre kattene på skift og plukke mælkebøtter til kaninen. Hønsene fodrer vi med skræl og frugtaffald, og vi samler æg og tæller hvor mange der er. Fra vores legeplads er der ofte udsigt til græssende kvæg og landbrugsmaskiner. På regnvejrsdage kan vi hygge indendørs med kreative projekter.

Jeg går meget op i at stimulere børnenes motorik, og på den måde være med til at give dem selvtillid og gode forudsætninger for at udvikle sig. Derfor trilles, hoppes, gynges og danses der på livet løs. Både indendørs, hvor vi bygger motorikbane og udendørs, hvor en træstamme i skoven kan fungere som balancebom. 

Jeg lærer tidligt børnene at være selvhjulpne bl.a. ift. påklædning, toiletbesøg og i spisesituationer.

Jeg har været ansat som dagplejer i TIPPO siden 1992 og jeg har god erfaring med adoptivbørn, særligt sensitive børn og for tidligt fødte børn.

Jeg har deltaget i følgende kurser: Førstehjælp (genopfriskes hvert 2. år), Arbejdet med for tidligt fødte børn.

Jeg er gift med Vagn. Vi har voksne børn og børnebørn. Vi bor på en landejendom i Hodde, hvor vi driver et økologisk landbrug.

Du er altid velkommen til at komme på besøg og dermed få et indtryk af, hvem jeg er og hvordan dagligdagen forløber her hos mig.


Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30 - 16.15 og fredag kl. 6.30 - 15.30